Wednesday, October 15, 2008

{...~Open House~...}

Open House

Alamat : 30 Jalan K3, Fasa 7 Taman Melawati 53100 Kuala Lumpur
* Belakang Sekolah Menengah Taman Melawati
* Sebelah Masjid Baru Al-Hidayah Taman Melawati

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

*click image untuk paparan yang lebih besar

* gambar jalan ikut mrr2 ! signboard sebijik bijik sama

-->kalo dari Uniten nak ke umah aku..direction nye cmni!

1- korang jalan menghala ke Mines,then dpn komuter Serdang tu korang terus jer,terus je tau jangan masuk kanan..kanan kan nak pergi Mines..korang nak gi Mines ke Umah aku nih?

2- ok,then tros je smpai nampak tol..after tol ada dua simpang..satu naik atas n satu turun bawah..korang amik yang bawah punyer..then korg tros je la..korg akan lalu dpn komuter Sg Besi..stop kat traffic light kalo merah..then kalo da hijau korang teros jer...teros jer..korang tros jer..dongak atas sket tgk signboard pastikan korg menghala ke Hulu klang@Kuantan

3- masih straight, on mrr2 korang boleh nampak belah kiri ada jirat cina ( kubur cina ), jalan terus lagi belah kiri ada tesco cheras.jangan masuk kiri, straight je naik flyover.aku kan dah cakap straight ! yang korang nak belok masuk tempat lain buat ape !

4- korg jalan straight lagi...korg akan lalu dpn tesco ampang..then straight lagi xyah mengada2 nak belok kanan or kiri..straight jer...lepas straight tu..straight lagi..belah kiri tengok if ada plaza ampang city then jumpa institut flamingo, hotel flamingo

straight je, smpai la korang nmpk zoo negara belah kanan korg..opposite lane

5- then sebelah kiri korg akan nmpk shell..dekat shell tu baru masuk kiri jangan tros lak, then benti kat traffic light..kat traffic light masuk kanan..korg tros jer

6- smpai korg jumpe skola ren taman melawati 2,afta skola ren ,skola menengah taman melawati..sampai kat end of the secondary skool tu korg masuk la kanan...lepas masuk kanan korg akan pasan sebelah kanan korg still skola menengah n sebelah kiri korg skola tamil

7- afta that korg tros jer la...smpai korg jumpe simpang kanan ..kat simpang tu ada masjid..masuk situ..dr situ korg le nmpk K3..n umah aku corner lot betul betul sebelah masjid ! then benti keta ..masuk ..makan kenyang2 ok?!

5 comments:

Fira Z. said...

ala aku nak g ;(

NuRuL aLia said...

mahu pergi.. ;p

{~...iniakid...~} said...

jom ar dua2 org ni...
hahaha

aku sntiasa menanti nih~

Fira Z. said...

saje kau! tau la aku jauh ;( btw, kau buat la makan2 special utk aku bila blk nnt nyiahaha

NuRuL aLia said...

mcmne nk g..
pos mkann jela..
hahaha..
ahad dh de klas..